Nu rata:

Bet365 Bonus – Bet365 Pariuri – Oferta Bet365

Articol scris de in data de March 15, 2013
bonus bet365 200 ron

Bet365 este una dintre casele de pariuri de top din aceasta industrie. Posibilitatea de a depune si, respectiv, retrage bani prin foarte multe metode, bonusurile uriase, limitele mari de pariere si, nu in cele din urma, cotele, o recomanda in acest sens.

Cu peste 1700 de persoane angajate si clienti din peste 200 de tari ale globului, in numar aproximativ de 6 milioane, bet365 ocupa un loc de cinste in Top 10 al companiilor private din Marea Britanie (pozitia a saptea).

UK Gambling Commission le-a oferit licenta pentru pariuri sportive si financiare, iar cea de jocuri de noroc (cazinou, jocuri virtuale, s.a.m.d.) isi are radacinile intr-unul din paradisurile fiscale ale Europei, si anume Gibraltar.
In ultima instanta, Bet365 este o casa de pariuri sportive pentru fiecare parior care se respecta.

Si motivele sunt multiple. Acest bookmaker ofera asistenta clienti 24/7 prin intermediul unor agenti, dispunand de contact via chat, email, serviciul call back, apel gratuit, fax, s.a. De regula, raspunsurile sosesc intr-un timp optim, indiferent de natura intrebarilor. Exceptand engleza, agentia Bet365 mai ofera suport in urmatoarele limbi straine: spaniola, germana, daneza, italiana, norvegiana, greaca, rusa, portugheza, ceha, maghiara, slovaca, japoneza si chineza.

Atunci cand vine vorba despre depuneri, bet365 ofera o gama larga de monede disponibile, printre care si leul romanesc. Sunt multi pariori care aleg, insa, varianta EUR sau USD. E bine de stiut in acest caz ca nu trebuie neaparat sa aveti un cont in EUR, respectiv USD. Bet365 va face imediat conversia RON-EUR sau RON-USD in cazul depunerilor si viceversa la retrageri.

Cea mai des folosita metoda de depunere este fara indoiala cardul (VISA, Maestro, MasterCard, Electron sau Laser). Alternativ puteti incerca unul dintre portofelele online – Neteller, Skrill (Moneybookers) sau Paypal, precum si alte metode mai mult sau mai putin cunoscute in randul pariorilor romani: InstaDebit, Click2Pay, Ukash, Paysafecard si EntroPay.

Pe langa cele mentionate anterior, aveti posibilitatea folosirii transferului bancar sau al unui cec.
Bine de stiut, totusi, ca depozitele efectuate cu ajutorul cardurilor de debit si al portofelelor digitale sunt scutite de taxe si sunt realizate instant. In mod gratuit se fac si depunerile via transfer bancar, numai ca acolo o tranzactie poate dura de la 3 pana la 10 zile bancare. Cecurile, pe de alta parte, sunt si mai greoaie (5-28 zile bancare). Pentru a evita neplacerile, aveti grija ca numele de pe card sa coincida pana la ultima litera cu cel inscris pe buletin. Altfel, riscati sa vi se suspende contul.

bonus bet365 200 ronIn mod obisnuit, retragerile direct pe card se realizeaza in cel mult doua zile lucratoare. In functie de ora la care ati retras: daca acest proces a fost initiat dupa amiaza, cel tarziu pe la 18:00-19:00, banii vor ajunge a doua zi. In caz contrar, sumele retrase vor fi virate in contul dvs in ziua imediat urmatoare.

Plasarea pariurilor se poate face prin intermediul unui computer, tablete, dispozitiv mobil cu conexiune la internet sau direct la telefon. Bet365 ofera trei formate de cote: decimale (Europa), fractionale (Marea Britanie) si americane (USA).

Sportul pe care se axeaza Bet365 in mod special este fotbalul, oferit prematch si in consola LIVE. Este casa care dispune de probabil cea mai bogata consola live din cate au existat vreodata, oferind evenimente din intreaga lume, indiferent de liga in care se joaca. Mai nou, acestia au scos la mizat si Liga a IV-a din Rusia, daca va vine sa credeti. Tot aici, veti putea urmari in direct meciuri din campionatul spaniol si alte ligi importante ale Europei.

Bonusul de inregistrare de 200 de RON, 100%, reprezinta inca un motiv solid de a alege Bet365 in locul altor nume mai mult sau mai putin celebre de pe piata. Ligile 1, a 2-a si a 3-a (din Romania) si-au facut loc in oferta Bet365 si pot fi accesate non-stop.